Some time for Dodger Baseball

Igår var jag, Nikita, Ida, Moa, Harry och hennes kompis Nancy och såg LA Dodgers ta emot Miami Marlins. Det var första gången som vi svenskar och Harry, som är från England, var på baseball. Vi åkte dit med metron, som jag åkte för första gången. Kul att åka den, för det har jag alltid velat göra, men jag skulle nog inte vilja påstå att jag skulle åkt den själv om jag inte var tvungen, för många av de som åkte verkade rätt så sketchy. Tillbaka till matchen. Jag visste sedan tidigare att jag inte är världens fan av baseball, mestadels för att jag inte har vuxit upp i en baseballkultur och för att jag inte förstår spelet (fram till igår), men jag har alltid velat gå på en professionell baseballmatch för upplevelsens skull. Så att bo i LA och ha Dodgers tillgängligt fungerade alldeles utmärkt för mig.

 

Living the beach life

Nu när jag har slutat skolan så har jag bestämt mig för att spendera tiden kvar i LA väldigt varsamt och göra det bästa av varje dag. Något utav det absolut bästa man kan göra här i LA är att hänga på stranden och umgås med vänner, så en kombination av de två är som grädden på moset. I fredags drog jag och Harry till stranden i några timmar, för att sedan komma tillbaka på kvällen för utgång i Hermosa. Vi förade hemma som vanligt och drog sedan till Ocean Bar, ett ställe som vi aldrig varit på men som vi definitivt kommer att gå till igen. I princip alla från laget som var över 21 var där, så det blev som en stor lagfest och var jättekul att se och festa med alla nu när finals är över. På morgonen därefter var alla sega och trötta, förutom jag som med minst sömn av alla, vaknade vid 9:30 och drog upp Harry och Monica till stranden. Vi mötte Kat och Bridget där, som sen drog, och lite senare kom även Ida och Moa. Helger som denna har jag gärna hela tiden, och jag hoppas verkligen värmen håller i sig nu så att jag kan få njuta lite mer av stranden och vädret innan jag flyger tillbaka hem till Sverige.

 

 

Johnny Depp, Jimmy Kimmel & Linkin Park

I torsdags hade jag lyckats få ytterligare ett par biljetter till Jimmy Kimmel Live. Denna gången skulle faktiskt Jimmy Kimmel vara där haha så jag förväntade mig en riktigt bra show. Dagen innan när jag skulle skriva ut biljetterna så såg jag vem som skulle komma som gäst och det var ingen mindre än Johnny Depp. Jag tappade nog hakan av glädje! Jag har sett väldigt många kändisar av olika slag här i LA hittills, men Johnny Depp klättrar väldigt högt upp i listan på vilka som har varit favoriterna. När vi väl kom till Hollywood så var Hollywood Blvd avspärrad, och vi förstod snart att det var för att premiären av den nya Pirates of the Caribbean skulle vara i the Dolby Theater. Johnny Depp började då förmodligen kvällen som gäst på Jimmy Kimmel och avslutade med att gå över gatan för att gå på premiären. Lyxliv? Nä, inte alls avis.

 

Jimmy Kimmel levererade som vanligt, och efter showen så fick vi alla gå ut till hans outdoor mini concert, som idag gästades av Linkin Park. Vi hade sett att Linkin Park skulle spela efter, men vi trodde att det behövdes särskilda biljetter till det, så som det var till Green Day konserten som Jimmy Kimmel hade, men vi blev positivt överraskade när han sa att vi alla skulle få gå ut och gå på konserten. Helt klart en alldeles underbar kväll.


RSS 2.0