Hollywood Bowl Overlook

Har inte så mycket att säga här, mer än att min pojkvän han kan han. En underbar kväll och helg, med underbar utsikt och underbart sällskap. Bättre än så blir det inte, och jag låter bilderna tala för sig själva.


Just my luck

Säsongen hade startat på absolut bästa sätt, både individuellt och för laget. Vi hade vunnit alla matcher och jag hade fått starta samtliga. Första hemmamatchen för säsongen började också bra, och jag fick starta även där. Men i slutet av andra halvleken krockade jag ihop med en av motspelarna och fick en smäll mot huvudet. Hjärnskakning. Kul. Så himla typiskt mig. Jag hade precis fått den starten på säsongen som jag verkligen hade längtat efter, men lyckan stannade inte länge. 

De tre kommande veckorna bestod av huvudvärk, återkommande doktorsbesök och irritation. Huvudvärken var dock inte så långvarig, men jag var trots det inte tillåten att varken träna eller ens vara ute på planen med laget. Exakt tre veckor efter att det hände blev jag helt cleared från doktorn att få börja spela igen. Förra året blev jag aldrig helt kvitt mina småskador som följde mig hela säsongen, men jag hoppas verkligen att det blir annorlunda i år. Jag missade totalt fem matcher, varav fyra av dem var conference matcher. On top of that, så ligger nu min kondition så långt ner den kan haha. Surt, men det allra skönaste var nog ändå att komma tillbaka i min första match och göra mål efter fem minuter, trots att jag också var helt död efter fem minuter. Laget har dock kört på väldigt bra utan mig och vunnit de fyra första conference matcherna, så vi har nog motbesivat hela västkusten här och ligger rankade högre än vad laget har gjort på flera år. Nu blickar jag bara framåt, och ser fram emot att kötta det som är kvar av säsongen.
 

Mahalo Hawaii

Det har varit väldigt mycket den senaste tiden med både skola och fotboll, så bloggandet har tyvärr blivit nerprioriterat. Trots att jag egentligen inte ens nu har tid för det, så kände jag att jag behövde en liten paus från pluggandet, så tänkte skriva av mig här lite!

I slutet av augusti åkte vi i laget till Hawaii under en veckas tid för att spela tre bortamatcher. Hawaii är ju ett ställe som många har drömt om att få åka till, och ett ställe som i princip alla har en förväntan och en klar bild utav hur det är där. Det jag kan säga är att det var precis så som folk föreställer sig; turkost och glasklart vatten, fina stränder, strålande sol med väldigt korta och plötsliga regnskurar, och stora höga berg täck av djungelliknande växter. Utöver naturen som levde upp till sina förväntningar, så leverade resan också fotbollsmässigt. 

Vi åkte dit med halvhöga förväntningar, men flög sedan hem en vecka senare med tre formstarka vinster i bagaget. Själv gjorde jag två mål, vilket såklart är kul, men jag är mest stolt över hela laget som stod på sig och visade alla att Dominguez Hills inte är något att ta för givet 😎✌️⚽️
 

RSS 2.0