VINST


Så jävla gott. Från 3-0 till 3-4, så sjukt stolt över alla! Stod för tre av målen, brände dock en straff men Anna slog in returen. Har gjort 7 mål totalt denna säsong på 5 matcher, sjukt hur allt bara flyter på nu! Och som grädden på moset blev jag inringd till jobbet på vägen hem. Så varför inte? Jobbade ju inte 11 timmar igår liksom. Nej, men cash is king. Kom precis hem och ska bara chillaxa nu. Kyss och kram, skumbanan.Rullar fram

Trött och sliten. Har ont i magen och ont i huvudet. Fast är dock inte så farligt som det låter, har nog bara ätit för mycket. Hoppade över morgonträningen och sov ut. Tränade ju trots allt två gånger igår. Efter jobbet åkte jag direkt till Gekås med la familia och Annipanni. Är nu helt slut och några hundralappar fattigare. Jag försöker att hålla i mina pengar, men det går inte så bra. Jag är så sjukt dålig att stå emot att köpa något som jag har fastnat för, och jag fastnar för på tok för många saker. Men idag blev det ändå bra köp. Två tröjor, några fina nagellack och nutella. Har jag nämnt att jag älskar nutella? Har nutella för hela juni nu. Jag vet att det inte är den bästa uppladdningen inför USA, men kan inte stå emot. Jag och Mr Nyttig kommer inte så bra överens. Här får ni i alla fall en bild på mig och min älskling.
 
 
Peace out 

Startover

Tänkte att jag skulle ge min blogg en ny chans. Har inte skrivit här sen november 2011, och då för att jag bodde i London. Sedan dess har det inte hänt så mycket i mitt liv. Eller jo, nu ljuger jag. Det har ju gått nästan tre hela år.
 
Jag har hunnit med massor av saker. Jag har pluggat en hel del, varit i Spanien, varit i Brasilien, varit i London, pluggat mer, jobbat, gått på bal, tagit studenten, spelat fotboll, jobbat mer, varit i Skottland, varit i London igen, bestämt mig för att åka till USA, jobbat ännu mer, varit i Italien och jobbat ännu ännu mer. Just nu gör jag inte så mycket, mitt liv består nästan bara utav jobb, träning och sömn.

För er som inte redan vet, har jag fått ett fotbollsstipendium på ett universitet i USA och flyttar dit i slutet av juli  för att plugga och spela fotboll. Det är främst därför jag har valt att börja skriva igen och och tänkte fuskstarta redan nu för att komma igång. Har gjort om min bloggdesign helt och hållet och den är fortfarande inte klar, så ni vet varför den ser lite konstig ut på vissa ställen.

 
Jag hoppas att ni vill att följa med mig på min resa!

RSS 2.0