All you need is love

Alla lärarna på skolan åkte till Paris igår = ledig fredag!
Dagen började bäst och runt ett tog jag 111 (bussen) till Hounslow East Station för att ta tunnelbanan och möta Josefine! På stationen hade jag känt att en läskig snubbe som stank svett gick efter mig, men tänkte inte mer på det. Väl ombord på tåget (som kommer från Heathrow Airport, alltid är överfullt och varmt som en bastu) fick jag som tur var sittplats. Vem, om inte den svettige killen, får sittplatsen next to me?! Självklart skulle han då också börja prata med mig! Han babblar på för fulla munnar och ställer konstiga frågor. Engelska kunde han ju knappast heller. Fick sitta och dras me honom i ca 20 minuter, fram till att jag skulle hoppa av och byta till en annan linje (som tur var). Då blir det bara ännu roligare, då alla Josses sms kommer på en gång och det visar sig att jag tydligen har hoppat att på fel station. Yäääyy! Som tur var löste det sig ganska snabbt och vi fann tillslut varandra.

Tillsammans åkte vi till Church of Sweden. Mysig liten kyrka (som tydligen är den största utlandskyrkan i världen). Var där en liten stund och sedan gick vi vidare och fann Edgware Road. Märkte att alla affärer var arabiska och människorna i dem med. Gick därefter förbi ett café, där alla satt på uteserveringen och rökte vattenpipa. Öööh? Gick i alla fall in på Tesco och köpte bland annat Ben and Jerry's för endast £3. Vi satte och i Hyde Park och delade på glassen som nästan helt hade smält. Trodde själv jag skulle smälta, har nämligen varit över 30 grader idag!

Efter 1,5 timme på tunnelbanan, kom jag tillslut hem och slängde jag mig på sängen och somnade. Vaknade av "dinner's ready" och fick äta pizza till kvällsmat. Sitter nu här, har ångest över matten som måste göras, och svenskan som ska vara klar på söndag. OOOORKAAR verkligen inte plugga just nu. Får se vad kvällen har att bjuda på, om det bara blir sängen klagar jag inte.


Food

Sitter i sängen och försöker skriva klart engelskan. Powerpointen på min data fungerar inte så måste dra till skolan tidigare imån för att finslipa lite på den. Skriver om svenska mattraditioner, vad vi äter, på vilka tillfällen vi gör det och varför. Känns inte riktigt hundra när jag kommer på mig själv och ser att jag håller på att skriva en hel roman om kor och dess kalvning. Men det blir väl förhoppningsvis bra!

Fick reda på av mamma att min mobil är skickad och på väg till England (Äääntligen!!!!). Har saknat den. HEHE
Jag har dessutom köpt massa mat som jag ska leva på i två veckor framöver. Kostade endast £7, alltså lite mer än 70 svenska kronor. Bra köp tycker jag! Maaaassa Super Noodles och även några pastarätter som mikron ska laga åt mig. Färdigmat ♥Typ rätt onödigt och inte sådär jätteintressant inlägg. Handlade mest om mat ser jag, men ändå. Mat är gott! Nu ska jag i alla fall sova, äro trötter.
Natten :)


Prime Meridian. Longitude: 0°

Idag var det studiebesök på The Houses of Parliament. Därinne fick man absolut inte äta, dricka, sitta ner, ta foton eller tug ga tuggummi. Dessutom var det världens säkerhetskontroll vid ingången och massa vakter som stod och höll i feta maskingevär. Det roliga var ju att vi fick en rysk guide, så att man förstod hälften av det hon sa.
Efter att ha varit där drog alla NV-klasser till The Royal Observatory i Greenwich. Det är där som nollmeridianen ligger. Det är även platsen som all tid utgår ifrån, dvs. Greenwich Mean Time. Ashäftigt tyckte väl jag, som är världens turist och tar tusen bilder när det gäller sådana grejer. Eller faktum är att jag alltid är världens turist. Tar alltid överdrivet många bilder på allt och alla. Tror nog att jag är den enda personen som riktigt står ut med mig när jag och kameran är på hugget. Haha!
Jag skulle vilja tillägga att jag stordiggar att skolan tvingar en att åka på studiebesök när man själv får bekosta resan dit och hem. Ca £10 spenderades på tåg, buss och tunnelbana idag. Hade ju kunnat köpa massa glass för de pengarna. Kuuuul liksom.


    


RSS 2.0