25 dagar kvar

Som rubriken lyder så är det bara 25 dagar kvar innan jag äntligen sätter mig på planet och flyger hem till Sverige igen. Som jag längtar!! Bara tre veckor kvar i skolan, sen är det bara finals week kvar, men sen är det slut. 
 
Fotbollen har känts extra tung denna terminen, kanske är det för att det har varit min första spring season, och jag inte visste vad jag hade att förvänta mig då jag inte var med laget förra året på våren för att jag skulle byta skola, eller för att jag bara har velat åka hem och ha sommar i Sverige med alla mina favoriter. Men igår var det äntligen avslutning med fotbollen. Vi spelade vår sista match, mot lärare på skolan, vilket faktiskt var roligare än förväntat. Det kändes som man var liten och bekymmersfri igen och sprang runt och spelade mot sina föräldrar så som man gjorde när man var tio.
 
Efter matchen så hade vi prisutdelning för den gångna fotbollssäsongen hösten 2015. Blev överraskad och väldigt glad när jag blev utsedd till att ha gjort "Banger of the Year", dvs årets mål, tillsammans med Ida. Jag vann dessutom flest assist, och Ida vann flest mål. Hade inte kunnat önska någon annan att få ta emot dessa pris med än Ida, som alltid funnits där på andra sidan kanten att slå in mina bollar. Dessa utmärkelser var väl ändå ett litet plåster på såren då jag inte hade den säsong i höstas som jag hade hoppats på, men det är ett bevis på att det man väl gjorde när man kunde spela gjordes bra.
 
Nu ska jag njuta av ledigheten från fotbollen, ta tag i skolan och kötta de sista veckorna, så att jag känner mig välförtjänt ett långt sommarlov. Något annat än hemresan som jag faktiskt har att se fram emot, som absolut inte får glömmas, är att jag får besök i början av maj. Det är ingen mindre än bästa Catalina som kommer och hälsar på från Washington DC, där hon just nu är au pair. Ska bli såååå kul att en av mina äldsta och bästa vänner kommer och hälsar på, så att vi får ta igen för förlorad tid och jag får visa henne runt i staden som jag numera kallar mitt hem.
 

Älskar bildcollaget på mig och Catalina med fina gamla bilder 😍😅

Laguna Beach

Förra helgen åkte jag, Ida och Moa till Laguna Beach, som ligger ca en timmes bilväg ifrån Lakewood. Något som jag inte tror jag har skrivit här, är att vi tre har införskaffat oss en bil tillsammans, en gammal Honda, som fungerar alldeles utmärkt för att till exempel ta sig fram och tillbaka till stranden, precis det som vi vill göra på vår fria tid.
 
Vi åkte dit för att ta oss till en lite gömd naturlig utomhuspool, som man kan komma till genom att gå genom en grotta om inte tidsvattnet är för högt. När vi väl kom till stranden, som hette Thousand Steps Beach, så började vi gå mot grottan. När vi väl kom dit möttes vi av strandens livvakter som sa åt oss att grottan har stängts för allmänheten från och med i år, vilket var en stor besvikelse. Som tur var, så var det en solig dag så vi valde att lägga oss på stranden och bara njuta av det fina vädret. För lite solkräm och för stark sol resulterade i tre kräftbrända kroppar, men vår första riktiga roadtrip med bilen var gjord så vi var glada över att äntligen kunna känna sig oberoende av andra hela tiden och över att kunna göra saker som vi själva vill utan att det ska kosta en förmögenhet att göra det med hjälp av uber.Spring Break: Part II

När vi kom tillbaka från Vegas så var ju knappt spring break slut, utan hade bara börjat. När vi kommit tillbaka till Los Angeles, åkte jag direkt till LAX för att möta upp mamma, pappa och Nick som äntligen, efter väldigt många om och men, kunde komma över för att hälsa på mig.
 
De var här under två veckor, och under de två veckorna tror jag helt ärligt att jag har gjort och sett mer av LA än jag gjort totalt under de nio månader som jag har bott här. Allt från olika hikar, roadtrips, och utflykter till strandhäng och god mat. På torsdagen kom också Kevin, som för övrigt lever livet i Australien och som jag inte hade sett sedan augusti förra året, och för första gången på åtta månader var hela familjen samlad och komplett ♡
 
Jag hade verkligen inte kunnat önska mig ett bättre spring break, än ett som tillbringades med de som ligger mig allra närmast om hjärtat.


RSS 2.0