The end of one journey is the start of another

I onsdags spelade jag min sista match i rött och grönt, och sista matchen på svensk mark på ett bra tag. Vemodigt? Absolut. Men jag har så himla mycket framför mig att se fram emot, så jag hinner inte tänka så mycket på egentligen någonting just nu. Jag är ändå nöjd med min halva säsong, nio mål på lika många matcher spelade och ett antal assist. Helt klart ett godkänt facit enligt mig själv. Kommer dock sakna laget, hela känslan och alla underbara människor som finns där. Men å andra sidan kommer jag att komma till ett helt nytt lag med förhoppningsvis minst lika underbara människor.

Om 30 dagar sover jag min sista natt i Sverige. Jag vet inte riktigt hur jag känner inför det. Självklart är jag supertaggad och längtar, men får ofta frågan om jag är nervös, och svaret är nej. Det känns som att jag borde vara nervös, men jag har nog inte riktigt fattat ännu vad jag ska ge mig in i. Men det kommer nog snart, hoppas jag.
 
Nu tackar jag och min a för oss. 

Stockholm

Två långa dagar. Trötthet, väntan, inställda tåg och glädje. Dessa ord sammanfattar min minivisit i huvudstaden. Äntligen är visumet fixat. Det sista som var kvar inför USA förutom packningen. Så himla skönt.

Sitter nu på tåget hem som anländer 23:25 i Göteborg, och eftersom Öresundstågen strejkar så har min bror snällt kört upp till Götet för att hämta mig. Men jag får dock köra hem, vilket jag inte är supertaggad för.

Har inte ens varit i Stockholm i 24h, men har hunnit med en hel del ändå. Förutom besöket på amerikanska ambassaden, har jag träffat min fina kusin Sofia som snällt delade sin säng med mig inatt. Så gulligt av henne, men hon fick ju faktiskt umgås med mig, och det tackar väl ingen nej till, eller? Har också hunnit med att träffa Elise, den andra svenskan som ska åka och hon var hur trevlig som helst. Känns toppen!

Nu väntar min choklad på mig, så ska äta den. Och sen försöka somna med favoriten i öronen.Oops...

Som sagt, i tisdags var jag på Gekås och köpte nutella. Trodde då att den skulle räcka hela juni, men hade visst fel. Den tog slut igår, dvs fyra dagar. Juni hann aldrig börja, buhu. 

Fick dock lite hjälp av mina bröder att äta upp den. Men om jag (vi) fortsätter så här så kommer jag (vi), enligt mina beräkningar, att behöva 8kg nutella i månaden, dvs 18 burkar (400g). Hmm, kommer bli dyrt. 

 

RSS 2.0