VEGAS BABY

Förutom förra helgens aktiviteter, så har det inte hänt så väldigt mycket här. Vädret går upp och ner, vissa dagar är över 30° och vissa är kalla och blåsiga runt 15°. Idag hade vi vårt sista (fingers crossed) fitnesspass, och fick äntligen röra en boll för första gången som lag sedan november. Just det där med fotbollsträning har varit en stor besvikelse. Vi har inte ens fått röra en boll på hur länge som helst känns det som, utan bara sprungit ihjäl oss på konditionsträningar, och vi har vår första match om en vecka. Känns bara som allmänt dålig planering med tanke på att vi förväntades spela som att vi inte haft ett uppehåll alls. Men nu är det ju bara det roliga kvar så man får väl göra det bästa av situationen och försöka göra sitt bästa på de kommande matcherna antar jag.
 
Har väldigt mycket i skolan just nu. Massor av prov, inlämningar, läxor och projekt som kommer att förfölja mig i tre veckor till fram till spring break. Men då jävlar ska det njutas av spring break! Avslappning och njutning av högsta klass i form av en miniresa till Las Vegas i två dagar. Vendela fyller 21 precis innan, så vi fyra svenskar ska dit och bara ta vara på vår välförtjänta ledighet. När vi kommer hem så landar min familj i LA, och är här i runt två veckor, så fullt upp kommer jag absolut ha, men hade inte velat ha det på något annat sätt. Det enda tråkiga är att det känns som att spring break är såååå långt bort just nu... Men det kommer väl förhoppningsvis gå snabbt med tanke på att jag inte alls ser fram emot veckorna innan dess, och därför kommer de gå ännu snabbare.
 
En annan sak som jag absolut tycker är värd att nämnas är att Nikita har bestämt sig för att flytta till Los Angeles till sommaren för att plugga ett år på Santa Monica College. Istället för att vara 12 timmars flyg ifrån varandra kommer vi nästa termin att vara 30 minuters bilresa ifrån varandra. Dröm eller vad?!
 
Nu åter tillbaka till plugget, efter en alldeles för lång pluggpaus än vad jag hade tänkt. Up up and away 

Hur vi känner angående skolan just nu👆

Oscars

Dålig uppdatering sista tiden, men förra helgen var förmodligen den mest händelserika sedan jag åkte tillbaka hit efter jullovet.
 
I lördags åkte jag, Ida och Moa upp till Sunset Boulevard för lite festligheter. Det var första gången för oss alla att gå ut i de delarna av LA, då vi bara gått ut på barer och lite lugnare ställen vid stränderna tidigare. Höga förväntningar, kanske lite för höga, för det var faktiskt inte så överdrivet roligt. Vi kom in genom promoters, så vi slapp stå i kö, slapp betala inträde, samt fick gratis dricka. För det första så var klubben, som enligt internet var "en av de bästa i LA", pytteliten och något dansgolv verkade inte existera, och för det andra så satt alla bara och satt, drack och var allmänt tråkiga. Kvällens höjdpunkt var dock att DJ Khaled spelade och höjde stämningen, men förutom det så vet jag helt ärligt inte om jag kommer att ge det stället en andra chans. Men det var ändå kul att komma ut och göra något!

Dagen efter, på söndagen, så åkte vi återigen upp mot Hollywood för att kolla på Oscarsgalan. Efter att snyggt och smidigt trängt sig in längst fram i kön så kom vi in till ett begränsat område där man kom som allra närmast röda mattan. Det var ju väldigt hög säkerhet, vilket var förståeligt, men hade önskat att man hade kommit ännu närmre och sett ännu bättre, men det var kul ändå. Efter att alla hade gått in, gick vi in på en pub för att äta och se på själva galan (grymt att bästa Alicia Vikander vann), för att sedan gå ut igen för att se när alla åkte hem igen. Väl spenderad dag, och flera kända ansikten fick vi se, så som Heidi Klum, The Weeknd, Steve Carell, Alejandro Gonzalez Inarritu, Christian Bale, Jennifer Lawrence, och självaste Leonardo DiCaprio (eller i alla fall hans bakhuvud) för att nämna några.


RSS 2.0