If this is coffee, please bring me some tea; but if this is tea, please bring me some coffee

Gratis är gott, speciellt när det gäller kaffe!
Jag och Lisa satt och åt i matsalen. När vi skulle gå kom en man och undrade om han kunde ställa några frågor om mat och café på skolan. Gick ju bra, trodde att det bara skulle ta några minuter. Det var tydligen första gången han använde sin Ipad och inte en, utan två gånger lyckades han återställa våra svar och var tvungen att börja om. Detta dröjde på tiden och det slutade med att hela vår lunchrast spenderades i matsalen med honom!
'I apologize for this' fick man höra ett antal gånger och som tack för allt fick vi två kaffekuponger var, asnajs! Ännu bättre blev det när han kom springandes efter oss, sa förlåt ännu en gång och gav oss ytterligare 4 var. Vi var ju sedan tvungna att testa om de verkligen fungerade, and so they did! Dessa gratiskuponger kommer användas mycket flitigt! Kaffe är ju inte precis gratis, speciellt inte på skolans Starbucks!Seventeen!

Lite efter, men bättre sent än aldrig.

Skulle bara vilja tacka Josefine och Natalie som gjorde min dag! De tog mig till London Eye och vi åkte den när det hade mörknat. Hela London glittrade som tusentals stjärnor. Tyvärr kan ingen bild riktigt visa vad och hur man kände just då, utan det måste upplevas på plats. Bättre än underbart.

Efter att jag var färdigpratad med nära, kära och saknade på förmiddagen fick jag dock vänta till kl. 4. Josse och Nata hade tagit lite tid på sig för att fixa min present, haken var bara att de senare glömde den på bussen på väg till tunnelbanan. Sånt som händer, lika glad för det är jag, det är ju trots allt tanken som räknas. Men lite typiskt dem var det faktiskt! Haha!

God mat efteråt som man blev proppmätt på och en Big Smile-servitör som inte kunde sluta prata med oss. Återigen tack alla ni som finns för mig!

Här kommer några bilder från min 17-årsdag!


Glada jag!

London @ night

Jag och min läckra larvtårta

London Eye

Saturday 22 October

Underbar morgon med flera gratulationer, har redan gjort min dag!
Fick ett paket av mina föräldrar + massa kort från saknade släktingar.
Tack!Vill också tacka alla er som finns för mig och bryr sig, ni betyder mest!
Ska snart iväg till okänd destination (då Josefine och Natalie har kokat ihop något hemligt), så ska bli kul! Ha det bra, för det ska jag!

Puss och kram från lilla miiiig :)


RSS 2.0