FLORIDA

Som de flesta vet så kommer jag inte att stanna kvar här i Little Rock till nästa år. Jag känner inte riktigt att detta stället är något för mig, är så annorlunda jämfört med hemma. Så mitt mål är att hitta en ny skola här, vilket jag håller på med för fullt just nu. Jag älskar verkligen alla i laget, alla människor som jag träffat här är helt underbara, men om man inte trivs med resten av sin omgivning så tycker jag inte att det är värt att stanna. Skolan är hur enkel som helst. Allt jag gjort hittills under en termin gjorde jag för tre år sedan på gymnasiet. Alla prov är svarsalternativsprov och man ringar in a, b, c eller d. När gjorde man det senast i Sverige? Typ aldrig, haha. I alla fall, sedan är själva staden inte så himla mysig heller. Skolan och området som vi bor på, ligger i ghettodelen av stan och det är "farligt" att gå utomhus själv. Man kan inte ta sig någonstans utan bil, och det finns inte mycket att göra här när man väl har tillgång till bil. Det bor hemlösa runt hörnet (bokstavligen runt hörnet) och det händer konstiga saker hela tiden. För någon vecka sedan hade en hemlös gått in i en olåst lägenhet, kissat på sig, klätt av sig och lagt sig på golvet och spelat död när polisen kom (ganska komiskt ändå haha) och så sent som för två dagar sedan var den någon som dog i the village. Ingen vet varför än, men det var tre polisbilar, en ambulans och en brandbil här, och det var avspärrat och polisen gick runt och tog bilder, creepy asså. Dessutom har jag tappat respekt för vår coach på grund av hans omogna, oproffesionella och olämpliga handlingar. Så känns rätt naturligt att man inte vill stanna kvar.


Oavsett, jag ska göra det bästa av tiden som är kvar här. Denna veckan är det Thanksgiving och det ska bli kul att få uppleva även om jag bara ska vara hemma i Little med Linnéa och Harry. Men innan torsdag så ska jag och Linnéa på snabbvisit i Florida. Vi ska åka och titta på en skola där och vi sitter på flygplatsen just nu faktiskt, haha! Vill verkligen besöka den skolan som jag kommer välja till nästa år så att jag inte kommer till ett ställe jag inte tycker om igen. Orkar inte skriva mer, pusshej.


 
 

Värsta grymma tjejen

I detta inlägget kommer jag att prata om en person, en mycket speciell människa som har rört mig djupt och har för alltid en gyllene plats i mitt hjärta. Kvinnan, damen, tjejen, whatever hon nu är, heter Linnéa. Hon föddes en en frusen vinterdag år 1993 i Uddevallas gröna skogar. Sedan barndoms ben har hon sparkat boll och sommaren 2013 tog hon chansen och flög över till USA för att uppfylla sin livslånga dröm om collegefotboll och amerikanska baseballkillar. Det var här, i lilla stenen, som jag träffade henne. Under dessa knappa fyra månader som jag har varit här, har vi levt, ätit och tittat på Paradise Hotel ihop. Hon har ett gott hjärta och är någon som jag ser upp till sex dagar i veckan (ej lördagar då hon brukar vara lite smått berusad). Hon har en väldigt orginell personlighet och är som person både glad och ledsen, korkad och dum, snäll och konstig, och fin och ful. Det är få ord som verkligen kan beskriva denna kloka varelse, så jag delar med mig av lite bilder istället och hoppas att ni förstår.
 

Först, bäst och vackrast

http://www.worldatlas.com/articles/top-10-most-attractive-nationalities.htm#.VGuMRygQsyo.facebook

Klicka på länken. Behöver jag säga mer?

RSS 2.0