Spring Break 2017 - Del I

ÄNTLIGEN! Så himla skönt att pusta ut, eller ja, lite i alla fall. Efter nio sjukt tunga veckor i skolan tar jag en välförtjänt vecka off. Har aldrig haft det så här jobbigt i skolan. Grejen är att det inte är svårt-jobbigt, utan det är jobbigt eftersom jag får så överdrivet många uppgifter på sån kort tid så att det helt enkelt inte hinns med. Eller jo, jag hinner med det, men endast för att jag prioriterar bort sömn, att äta ordentligt, och stora delar av mitt sociala liv. Mitt skol-liv suger as för tillfället. Ursäkta mina ord, men så ser sanningen ut. Denna veckan är som sagt mer än behövlig, men eftersom jag har tre inlämningar till veckan efter spring break så måste jag tyvärr plugga under lovet med. Det suger, men sånt är livet och det är bara att bita ihop för tillfället (som om jag inte redan gjort det sen i januari).
 
I alla fall, lovet började bra. Match i torsdags som vi spelade lika, följt av ännu en inspelning av Lip Sync Battle i fredags. Och idag åkte vi alla till Universal Studios. Rolig och grym start på lovet, och imorgon står det god mat och hockey på schemat. New York Rangers mot Anaheim Ducks. Det blir min tredje Ducks-match, så börjar väl bli lite av en naturlig Ducks-supporter, trots att pojken min egentligen vill annorlunda (större Rangers fan får man leta efter). 
 
På måndag morgon dock så börjar spring break på riktigt. Jag, Nikita, Ida, och Moa sätter oss på ett plan och flyger ner till Cancún i Mexico. Längtar ihjäl mig tills jag ligger på stranden och steker bort all stress. Ska försöka bli bättre med bloggandet, men kan inget lova. Dock så kommer jag garanterat att dela med mig av vår underbara resa inom en förhoppningsvis snar ramtid. 
 

Huntington Library and Gardens

Förra söndagen åkte jag och Nikita till Pasadena och Huntington Library & Gardens för att träffa en utav hans släktingar. Tydligen så bor hans mammas kusin här med sin fru och gör sin postdoctoral på CalTech.
 
Pasadena ligger en bit ifrån både Lakewood och Venice så det var faktiskt väldigt roligt att åka ut dit eftersom vi förmodligen inte hade åkt dit annars. Själva stället vi var på var ett jättestort område med ett gammalt bibliotek och en massa botaniska trädgårdar med olika teman. Ett jättemysigt ställe och jag är väldigt glad över att vi åkte dit. Dessutom var det verkligen ett perfekt ställe att träffa nytt folk på! 👍 
 
Förhoppningsvis var det inte sista gången vi träffade dem, utan vi snackade om att träffas någon annan gång också och äta ukrainsk mat. Det ser jag fram emot! 
 

Ridiculousness & Lip Sync Battle

För drygt en månad sedan kom vi över något som heter Onset Productions. Det är ett audience casting company som jobbar för många stora TV shows. Man skapar en profil online på deras hemsida och ansöker om biljetter för olika shower. Två av de är Ridiculousness och Lip Sync Battle. Nästan varje helg sedan ungefär mitten av februari har vi fått biljetter till både Ridiculousness och Lip Sync, och grejen är inte bara att man får gratis biljetter, att man får vara med på live tv, och får se kändisar, utan att man får betalt för att komma! De belatar ca $10 i timmen, och så många timmar som vi har lagt ner på att gå på dessa shower så har jag tjänat ihop hela $215. 😳 Sjukt för att gå på shower som man egentligen hade kunnat tänka sig att betala för att gå på. Förutom hosterna på programmen (Rob Dyrdek, Chrissy Teigen & LL Cool J), så har vi fått se Amber Rose, Nicole Richie, John Michael Higgins, Kate Upton, Ricky Martin, Rumer Willis, och dessutom ingen mindre än John Legend. För att inte få arbeta här i USA så tycker jag att vi har hittat en grym och väldigt underhållande extraknäckare, haha!
 

RSS 2.0