Oscars

Dålig uppdatering sista tiden, men förra helgen var förmodligen den mest händelserika sedan jag åkte tillbaka hit efter jullovet.
 
I lördags åkte jag, Ida och Moa upp till Sunset Boulevard för lite festligheter. Det var första gången för oss alla att gå ut i de delarna av LA, då vi bara gått ut på barer och lite lugnare ställen vid stränderna tidigare. Höga förväntningar, kanske lite för höga, för det var faktiskt inte så överdrivet roligt. Vi kom in genom promoters, så vi slapp stå i kö, slapp betala inträde, samt fick gratis dricka. För det första så var klubben, som enligt internet var "en av de bästa i LA", pytteliten och något dansgolv verkade inte existera, och för det andra så satt alla bara och satt, drack och var allmänt tråkiga. Kvällens höjdpunkt var dock att DJ Khaled spelade och höjde stämningen, men förutom det så vet jag helt ärligt inte om jag kommer att ge det stället en andra chans. Men det var ändå kul att komma ut och göra något!

Dagen efter, på söndagen, så åkte vi återigen upp mot Hollywood för att kolla på Oscarsgalan. Efter att snyggt och smidigt trängt sig in längst fram i kön så kom vi in till ett begränsat område där man kom som allra närmast röda mattan. Det var ju väldigt hög säkerhet, vilket var förståeligt, men hade önskat att man hade kommit ännu närmre och sett ännu bättre, men det var kul ändå. Efter att alla hade gått in, gick vi in på en pub för att äta och se på själva galan (grymt att bästa Alicia Vikander vann), för att sedan gå ut igen för att se när alla åkte hem igen. Väl spenderad dag, och flera kända ansikten fick vi se, så som Heidi Klum, The Weeknd, Steve Carell, Alejandro Gonzalez Inarritu, Christian Bale, Jennifer Lawrence, och självaste Leonardo DiCaprio (eller i alla fall hans bakhuvud) för att nämna några.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Har du något att säga?


RSS 2.0