San Diego & the time of my life.

Helgen efter spring break åkte jag och Nikita ner till San Diego för en helg med hotellövernattning och konstert. På vägen ner åkte vi förbi och stannade i San Clemente. Ända sedan jag såg Life of Ryan på MTV när jag var liten så har jag velat åka dit, och nu gick den drömmen i uppfyllelse, haha!

Vi fortsatte därefter vidare ner till San Diego och kom till vårt hotell på kvällen. Vi åkte sen in till downtown för sushi och för att strosa runt i Gaslamp Quarter, väldigt mysigt. 

På lördagen var det dags för konsert, men innan vi började köa så åkte vi ut till Mission Beach för att känna på strandlivet där nere. Väldigt fint, och det påminnde väldigt mycket om stränderna i LA. Jag fick en känsla av att San Diego är som LA fast i mycket mindre skala, vilket gör att mysfaktorn stiger och det känns på något sätt mer hemtrevligt i San Diego. Ingen trafik, ingen stress.

Vid fyratiden drog vi oss mot Valley View Casino Center där Green Day skulle spela. Alla som känner mig vet att jag är väldigt, väldigt svag för Green Day, och denna dag hade jag längtat så otroligt mycket efter.

Kvällen och konserten var som väntat - alldeles sjukt jävla grym! Det värmer i mitt lilla punkrockshjärta att se dem live, och att få återuppleva sådant som jag drömt om sen jag var mindre gör mig som lyckligast, speciellt med rätta sällskapet.

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Har du något att säga?


RSS 2.0