All you need is love

Alla lärarna på skolan åkte till Paris igår = ledig fredag!
Dagen började bäst och runt ett tog jag 111 (bussen) till Hounslow East Station för att ta tunnelbanan och möta Josefine! På stationen hade jag känt att en läskig snubbe som stank svett gick efter mig, men tänkte inte mer på det. Väl ombord på tåget (som kommer från Heathrow Airport, alltid är överfullt och varmt som en bastu) fick jag som tur var sittplats. Vem, om inte den svettige killen, får sittplatsen next to me?! Självklart skulle han då också börja prata med mig! Han babblar på för fulla munnar och ställer konstiga frågor. Engelska kunde han ju knappast heller. Fick sitta och dras me honom i ca 20 minuter, fram till att jag skulle hoppa av och byta till en annan linje (som tur var). Då blir det bara ännu roligare, då alla Josses sms kommer på en gång och det visar sig att jag tydligen har hoppat att på fel station. Yäääyy! Som tur var löste det sig ganska snabbt och vi fann tillslut varandra.

Tillsammans åkte vi till Church of Sweden. Mysig liten kyrka (som tydligen är den största utlandskyrkan i världen). Var där en liten stund och sedan gick vi vidare och fann Edgware Road. Märkte att alla affärer var arabiska och människorna i dem med. Gick därefter förbi ett café, där alla satt på uteserveringen och rökte vattenpipa. Öööh? Gick i alla fall in på Tesco och köpte bland annat Ben and Jerry's för endast £3. Vi satte och i Hyde Park och delade på glassen som nästan helt hade smält. Trodde själv jag skulle smälta, har nämligen varit över 30 grader idag!

Efter 1,5 timme på tunnelbanan, kom jag tillslut hem och slängde jag mig på sängen och somnade. Vaknade av "dinner's ready" och fick äta pizza till kvällsmat. Sitter nu här, har ångest över matten som måste göras, och svenskan som ska vara klar på söndag. OOOORKAAR verkligen inte plugga just nu. Får se vad kvällen har att bjuda på, om det bara blir sängen klagar jag inte.


RSS 2.0