Helg, Heber Springs och allt däremellan


Jag vet jag har varit dålig på att uppdatera, så här kommer en liten snabb sammanfattning om vad som hänt sen sist. 

Förra helgen hade vi två matcher, båda hemma. Vi mötte Nicholls State University från Louisiana, och vi vann med 3-1. Vi mötte också South Dakota, som vi vann med 1-0 över.

På måndagen efter den helgen, var det Labor Day, vilket innebar lediga från skolan och fotbollen (brukar vara lediga från fotboll på måndagar), så hela laget åkte till Heber Springs, en liten stad i Arkansas som ligger vid en sjö. Vattnet i sjön var hur klart som helst och det var dessutom också jättevarmt. Det fanns både sandstränder och klippor, och vi låg vid klipporna och solade och cliffjumpade. Var hur sjukt fint som helst där. 
Denna veckan hade vi vår första bortamatch. I fredags åkte vi buss i 5 timmar ner till Natchitoches i Louisiana, där vi mötte Northwestern State University. Om vi skulle vinna den matchen skulle vi vara det bästa fotbollslaget som startat med fem raka vinster i UALR's historia. Så, vi ville verkligen vinna den matchen, vilket vi också gjorde med 1-0!! Det var dessutom första gången vi spelade på riktigt gräs, fast planen var så torr och gul så hade hellre spelat på konstgräs (första gången jag säger det där tror jag, föredrar i vanliga fall naturgräs alla dagar i veckan, men dock inte när man kommer till sydstaterna). Efter matchen fick vi pizza på bussen, jag vet, jätteamerikanskt, och vi kom hem till Little Rock igen kl 3 på natten. Kunde inte sova på bussen hem, eftersom vägarna här är så dåliga så bussen guppade och skakade hela tiden.
 

Kommentarer
Postat av: Lena

Grattis till 5 historiska raka segrar!! ✌️Det blir mycket fotboll för dig men kul att se att du ser dig omkring oxå, så fantastiskt fint vid sjön! Häftigt att hoppa från klipporna😮😀 Vilka fantastiska minnen du får😄 puss o kram 😘❤️

Postat av: Linn Larsson

Grattis, så coolt! <3

Postat av: Susanna Maria J

Vilka härliga bilder! :D


URL: http://oslofru.com/
Postat av: Annika

Så duktiga ni är!

Gillar bilderna, ser kul ut.

Puss o kram


Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Har du något att säga?


RSS 2.0