Our greatest glory is not in never falling, but in rising every time we fall.

Fotbollen den sista tiden har väl inte varit sådär jättekul för min del. Jag har varit on och off i princip hela säsongen och har aldrig riktigt hunnit komma ikapp laget med konditions- och spelmässigt. Som jag tidigare har skrivit om, så hade jag ju problem med halsen i början av säsongen, och det verkade bara vara en början på min otur. Efter att jag spelat en vecka helt utan halsont och det började gå mot ljusare tider, så kom nästa bakslag. Under en träning vände jag på mig konstigt och sträckte min hip flexor.
 
Under nästan en hel vecka kunde jag knappt lyfta benet, och jag var borta ytterligare två veckor. Efter denna come backen kunde jag få njuta av att vara skadefri i cirka en vecka innan jag åkte på världens förkylning (som fortfarande sitter i), och några dagar senare börjar jag få ont i låret, på gränsen till en sträckning. Jag kunde fortfarande spela, men inga passningar eller skott med högerbenet, och inte heller några fulla löpningar utan att det gjorde väldigt ont, dvs att jag inte kunde spela så himla bra. Men om det är något som jag har lärt mig utav att vara college athlete, är att det helt enkelt är att bita ihop och fortsätta. Du kommer förr eller senare att komma till den punkten då det kommer att göra ont, och det finns inte mycket att göra åt saken. Det är ungefär där jag är nu. Det är bara fyra matcher kvar av säsongen, och jag vill verkligen spela alla de matcherna. Så jag vet att om jag bara vill, så kan jag spela, för just nu handlar det nästan bara om att lyssna på vad hjärtat, och inte kroppen, vill. 
 
Dock ska jag inte heller sitta här och klaga, för det hade kunnat vara ännu värre. Visst, jag har haft lite otur, men jag har det jävligt bra ändå. Jag har fått mycket speltid, och har en coach som tror på mig. Jag har fina vänner runt omkring mig, och så bor jag i en av världens häftigaste städer.

För att avsluta detta halvkonstiga och långa inlägg, så kommer en sammanfattning i bilder (bildbomd) från de senaste veckorna, samt från vår resa till San Francisco där vi dessutom kom hem med en sjukt skön vinst. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Har du något att säga?


RSS 2.0