Atlanta

I torsdags lyfte planet från Little Rock till Atlanta, Georgia. Idag spelade vi mot Georgia State University och det blev 1-1. Gjorde vårt mål (wihoooey) när det var drygt tio minuter kvar, och dem kvitterade när det var runt tre minuter kvar. Så himla irriterande. Vi spelade jättebra så det är frustrerande att vi inte fick med oss tre poäng. Detta var första matchen som slutade lika som vi spelat, och när det är lika efter 90 minuter så spelar man två 10-minuters perioder med golden goal, dvs första målet vinner. Om det fortfarande är lika efter 110 minuter så blir det oavgjort.

En annan grej är att när vi kom hit i torsdags var det storm i Little Rock. Tydligen är Arkansas ett område med hög risk för tornados och därför testar dem tornado alarmet varje måndag på skolan. Så dem som var kvar i Little var med om ett riktigt tornado alarm, och det öste ner regn och blixtrade och åskade. (Se videon i förra inlägget)

Vi sover på hotell här i Atlanta och imorgon lämnar vi för en natt i Statesboro för spel mot Georgia Southern. Sedan åker vi tillbaka till Atlanta för att flyga hem.