97° Fahrenheit

Igår var det move in day på campus. Jag bor i något som heter University Village, som är lägenheter där egentligen bara sistaårselever får bo i, men eftersom man är student athlete så har man vissa förmåner, hehe. I alla fall, igår efter att vi flyttat in, spelade vi en players vs parents game, åt tillsammans och chillade på rummen och packade upp. Vi åkte till Walmart och skulle köpa massa grejer till rummen. Hittade en del men dock blev min mobil stulen. Så himla irriterande, efter inte ens tre dagar i USA. Aja, tack gud för iCloud. 
 
 
Dålig bild från utanför grindarna till University Village
 
Idag har vi haft den första träningen. Dock inofficiell, eftersom coachen egentligen inte får börja träna oss förrän den 5e augusti eller nåt sånt. Första passet var kl två, i två timmar, och det var 97° Fahrenheit ute, dvs lite mer än 36° Celsius, fattar ni?! Lägg sedan på luftfuktigheten, som är HÖG. Gissa om någon höll på att dö. Och det blev ju inte bättre av att dagens andra träningspass bara var några få grader "kallare". 

Tre träningspass står på schemat imorgon. Ligger nu i sängen och ska sooova efter en lång och varm dag som slutade mysigt med filmkväll i vår lägenhet med 11 tjejer från laget. 

Kommentarer
Postat av: Annika

Åh, allt låter så roligt och spännande. Synd med mobilen dock. Fortfarande varmt i Sverige och jag tränar fortfarande på Friskis, hehe. Tänker på dig typ hela tiden. Puss

Svar: Ja, och med mobilen försvann också mitt fina mobilskal... Duktig du är som tränar!! puss på dig
Louise

Postat av: Lena

Hello Darling 😄 Det är så kul o läsa om hur du har det👍 Tänka sig att det är stängda grindar till området 😮 Ha det gott o va rädd om dig i värmen! Puss o kram 😍

Postat av: anna

Hade också dött av alla träningar! Har du hittat mobilen? Kram!


Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Har du något att säga?


RSS 2.0